1. mája 2018 na Salaškách o 10.00 ukončenie sezóny 2017/2018!

Slovenské ľadové medvede Banská Bystrica- Zvolen úspešne uzatvárajú otužileckú sezónu 2017/2018: Že prečo až teraz, keď ostatní slovenskí otužilci už dávnejšie doplávali? Pretože naše podmienky sú stále skvelé – voda okolo 10 stupňov na Šachtičkách, Salaškách, Harmanci … škoda neplávať! 

Lenže všetko čo je dobré sa raz skončí, aby sa na budúce mohlo ešte zlepšiť. 🙂

Po spoločných statočných cca i ccb 30 nedeľách, od 1. októbra na Salaškách, ďalej na Šachtičkách, od decembra do konca do apríla 2018 na Motyčkách, v apríli opäť na Šachtičkách, po mnohých menších skupinkových tréningoch, reprezentácii nášho klubu na plávaniach po celom Slovensku – najmä Ľadovodník Peter Daubner a jeho tím, na nultom ročníku Slovenských pohárov v zimnom plávaní – Marcello Lupták, Milan Bubo Paprčka spolu s ďalšími kamarátmi, dokonca na majstrovstvách sveta v Talline – Milan Bubo Paprčka spolu s ďalšími kamarátmi, po skvelom sobotnom gulášovaní v Hronseku – pod taktovkou, varechou a slákom majstra kuchára a majstra muzikanta Petra Bandyho Vidu, a napokon po dnešnej slnečnej pohode na Šachtičkách, keď voňavá jarná voda mala dobré pivné stupne 10° až 12°, vzduch dospelých 18 a slnko v panenskej zeleni spolu s dvadsiatkou plavcov boli rozšantení ako rozosmiaty klaun po nakopnutí múzou – je to tu: v utorok na 1. mája 2018 na Salaškách o 10.00 h odplávame záver našej úspešnej otužileckej sezóny 2017/2018! 

K ľadu, k ľadu, k prírode a k ľadovej vode sa majme – stresy, pliagy a nemoci otužilosťou odháňajme. Želám všetkým, nech si smelo, máj užijú veselo, a tiež mnoho krásnych májov ďalších. mcML

Log in with your credentials

Forgot your details?